Forțele Spațiale, marcă înregistrată de Netflix

Uneori limita dintre film și realitate nu este foarte vizibilă, mai ales în ultimii ani. Când președintele Donald Trump a anunțat crearea Space Force (Forțelor Spațiale) oamenii au făcut imediat o paralelă cu filmele S.F. Lansarea la începutul anului 2020 a siglei acestei ramuri din armata Statelor Unite ale Americii a venit să întărească această idee, similaritatea cu sigla specifică filmelor și serialelor Star Trek fiind foarte mare.

Acum este rândul numelui Space Force. The Hollywood Reporter a dezvăluit că Netflix a înregistrat marca încă din ianuarie 2019. Pentru că în luna mai au lansat o producție de serial de comedie cu acest nume. Celebrul website deține deja drepturile de utilizare pentru Europa, Australia, Mexic, și alte locuri, pe când Forțele Aeriene ale SUA (din care noua ramură dedicată operațiunilor în afara planetei face parte) nu a primit încă un răpuns.

Regulile privind folosirea numelui nu ar trebui să ridice probleme funcționării, însă în momentul în care Armata ar dori să vândă tricouri, brelocuri sau alte produse de acest gen, Netflix ar putea să solicite plata pentru marca înregistrată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *