Colectarea gratuită a deșeurilor electrice și electronice în Arad, până în 28 aprilie

Primăria Municipiului Arad și Asociația Română pentru Reciclare ROREC – SLC Timiș îți vin în ajutorul celor care doresc să scape de deșeurile electrice fără vreun cost suplimentar. Pentru acest scop este pus la dispoziție un serviciu de preluare de la domiciliu, în mod gratuit.


Cei interesați sunt îndrumați să sune la numărul de telefon local 0751.302.123, cel național 0728.222.24, TelVerde 0800.444.800 sau să acceseze website-ul www.e-deseu.ro, unde pot afla mai multe detalii privind debarasarea responsabilă și corectă de deșeurile electrice și electronice.

În Arad, programul de colectare se desfășoară în perioada 1 – 28 aprilie prin intermediul Serviciului de preluare a comenzilor de ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii de firme sau instituții. Este precizat faptul că membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19.

Păstrarea distanței minime obligatorii față de deponenți, echiparea cu măști de protecție și mânuși, mașini dotate cu geluri și șervețele dezinfectante de folosit înainte și după fiecare preluare a unei comenzi, sunt măsurile luate de membrii echipajelor de colectare. Cetățenii care predau deșeurile sunt rugați să poarte mască în momentul interacțiunii cu echipajele.