Ministrul Transporturilor a călcat la Arad, direct cu mașina pe platoul din fața Primăriei

Vizita Ministrului Transporturilor, Lucian Bode, a fost primită cu fast. Înghesuit în Sala Ferdinand de către reprezentanții PNL Arad și câțiva șefi din subordinea Ministerului, planurile mărețe ale reprezentanului Guvernului Orban au ignorat complet platoul distrus de atâția ani de neglijența administrației locale și acum și de către mașinile guvernului.

Palatul Administrativ era plin, Iustin Cionca (președinte CJA), Răzvan Cadar (vicepreședinte CJA), Sergiu Bîlcea (vcepreședinte CJA), Călin Bibarț (primarul interimar al Aradului), Ionel Bulbuc (viceprimarul Aradului), Gheorghe Falcă (europarlamentar PNL), Ioan Cristina (senator PNL), Glad Varga (deputat PNL), Gheorghe Stoian (prefectul Aradului), Ioan Pintea (directorul general CFR), Ovidiu Marian-Barbier (directorul general adjunct CNAIR), înghesuind rândurile din pozele electorale ale ministrului Bode. Toate aceste persoane nu au venit cu transportul în comun ci cu automobile personale sau de serviciu. Care nu și-au găsit alt loc, decât în mod ilegal, pe plaotul din fața palatului.

Practica de a parca și a ignora impactul asupra marmurei pe care îl au mașinile, nu este nouă și nici nu pare să deranjeze PNL. Din contră, anul trecut, fostul primar Falcă se lăuda cu „o macara de 250 tone” care a ridicat bradul de Crăciun fix pe marmura de pe platoul din fața Primăriei. Cum au mai observat alți arădeni în 2019, marmura a supraviețuit taburilor în Revoluția din 1989, însă nu și administrației Falcă (PNL) care ani la rând și-a parcat mașinile și instalațiile pentru concerte pe acel spațiu fără preocupare pentru efectul dezastruos pe care îl au asupra platoului.

  1. Pingback: Primăria Arad retrogradată la rang de „Serviciu Edilitar” prin propunerile candidatului PNL? – Independentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *