A fost semnat acordul USR-PLUS pentru alegerile locale din Arad

Într-un eveniment de presă organizat în Parcul Eminescu, reprezentanți ai celor două partide au semnat acordul prin care sunt desemnați candidații celor două formațiuni aflate în alianță, la alegerile locale din această toamnă, din județul Arad.

Este locul unde acum câțva ani, împreună cu colegii din USR PLUS, am dus o luptă pentru salvarea copacilor, iar acum este martorul unui început pentru Arad. De astăzi, Allianța USR PLUS are un protocol și pentru județul Arad. Orașul nostru are nevoie de o echipă de oameni onești, cinstiți și profesioniști.

Sergiu Vlad (USR)

Candidații pentru Consiliul Local Municipal cât și pentru Consiliul Județean vor fi comuni, adică pe aceleași liste. Chiar dacă au funcționat separat, cele două formațiuni sunt împreună încă de la campania „Fără Penali în Funcții Publice.” Fuziunea dintre USR și PLUS este planificată pentru această toamnă.

Acordul mai prevede că în fața arădenilor vor merge drept candidați atât pentru Primăria Municipiului cât și pentru președinția Consiliului Județean membri desemnați de partidul USR. În ceea ce privește listele de consilieri, la nivelul municipiului, USR va ocupa 16 poziții, iar PLUS 7, pe când la județ, 21 de candidați vor fi din partea USR și 12 din partea PLUS. Astăzi a fost stabilit și modul de alocare a locurilor din celelalte unități administrativ-teritoriale ale județului Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *