Primăria Arad solicită oferte de preț pentru servicii de amenajare expoziție despre istoria Teatrului și servicii de digitizare a clădirii. Ofertele acceptate până luni, 26 aprilie
Anunțurile publicate joi, 22 aprilie, prevăd detalii pentru fiecare dintre serviciile necesare în cadrul proiectului „Reabilitare clădire Teatru Clasic Ioan Slavici Arad – Etapa I – Restaurare şi Reabilitare exterioară”. Pentru acest lucru Primăria Arad este dispusă să plătească aproximativ 60.000 de lei din banii cetățenilor. Ofertele sunt acceptate până luni, 26 aprilie, inclusiv.
Ofertele depuse de ofertant trebuie să conțină documente de calificare (Certificatul Constatator, emis de Oficiul registrul Comerțului – copie simplă) precum și propunerea financiară, respectiv propunerea tehnică, ambele întocmite conform cerințelor din caietul de sarcini. Perioada de valabilitate a ofertelor este menționată la 30 de zile. Nu se acceptă actualizarea prețului contractului, care va dura 45 de zile de la data emiterii ordinului de prestare servicii.
Servicii de amenajare expoziție despre istoria teatrului, valoare estimată = 2.700 lei fără TVA
Primăria Arad precizează că are nevoie de 3 panouri expoziționale „cu ramă și cadru din aluminiu, finisaj din material textil, cu suport din plută (placat pe spate cu ceva) care să fie acoperit cu material textil, suport din aluminiu, sistem mobil pe roți din plastic.” Materialul foto (poze, afișe, etc) nu fac obiectivul prezentului contract, acestea fiind asigurate prin grija achizitorului.
Servicii de digitizare, valoare estimată = 55.500 lei fără TVA
Caietul de sarcini, finalizat pe 8 aprilie 2021, precizează că scanarea va reda imaginile fațadelor atât ziua cât și noaptea cu iluminatul arhitectural. De asemenea, digitizarea va include și scanarea celor 3 panouri expoziționale amenajate în holul teatrului. „După cele 3 faze ale procesului de digitizare, aceste materiale digitizate cu ajutorul scanării laser 3D vor fi disponibile, în format digital, în platforme specializate care vor fi accesibile atât pentru utilizatorul final, cât și pentru specialiști din diverse domenii cum ar fi: proiectanți, arhitecți, care vor putea accesa informații necesare fără a fi nevoie de o deplasare la obiectivul de patrimoniu.
Așadar, scanarea acestui obiectiv de patrimoniu se va face la exterior, punându-se accent pe detaliile de pe fațade (travee), tablou de tâmplărie și iluminat arhitectural care vor putea fi urmărite de către vizitatori în mediul online, respectiv pe cele 3 panouri amenajate în holul teatrului.”
Detalii privind depunerea ofertelor sunt disponibile pe site-ul www.primariaarad.ro și la numărul de telefon 0257/281850, interior 289 și 350 – Serviciul Achiziții Publice persoană de contact dna. Nagy Florentina Mihaela.