[Cetățenii întreabă] Unde sunt pardoselile tip covor de cauciuc turnat din locurile de joacă pentru copii?

Mult discutate în vara anului trecut, pardoselile tip covor de cauciuc turnat, atât de necesare pentru siguranța copiiilor, la locurile de joacă încă nu se regăsesc în Arad. Mai mult, după ce a fost votat proiectul, cu scandalul politic de rigoare inițiat de primar, în cartierul Alfa a fost inaugurat un loc de joacă pentru copii prevăzut ce să vezi, tot cu… nisip!

Deși în iunie 2020, Călin Bibarț a declarat în cadrul rondului de seară din data de 26 iunie ca un fel de victorie faptul că a reușit să treacă prin Consiliul Local Municipal proiectul de milioane de lei, chiar dacă PNL are majoritatea de decizie în CLM de ani buni și vor face parcurile pentru copii cu acele covoare buretoase care să protejeze copii în cazul căzăturilor.

Nisipul imprăștiat la locurile de joacă nu duce decât la ridicarea prafului, ceea ce duce la alergii, la un loc ideal pentru excrementele animalelor de companie. În cele din urmă, primarul se laudă cu inaugurarea unui nou loc de joacă pentru copii în Cartierul Alfa, dar să vezi, tot cu nisip „dotat”, nici urmă de covor de cauciuc special. Cu alte cuvinte, praful, excrementele de la câini animale, etc. sunt alături de copiii care se joacă.

Acuma că a fost votat primar plin, cu o majoritate decizională în CLM și cu și mai puțină opoziție decât anul trecut, să dea în folosință domnul Bibarț un parc pentru copii tot fără mult trâmbițatele pardoseli, nu se cade! Deci, unde sunt pardoselile tip covor de cauciuc buretos din locurile de joacă pentru copii promise?