USR PLUS va sprijini proiectele serioase ale Aradului

În ultima săptămână au fost reluate întâlnirile dintre reprezentanții PNL și cei ai USR PLUS, informează cei din urmă. Scopul discuțiilor au reprezentat modul în cere cele două formațiuni vor colabora în plan local. Din partea USR PLUS a participat președintele USR Arad, Răzvan Anghel, iar din partea PNL au participat președintele organizației județene, Gheorghe Falcă, precum și conducătorii celor două autorități locale, Primăria Municipiului Arad respectiv Consiliul Județean Arad.


Prin intermediul unui comunicat de presă, președintele actual al USR Arad, Răzvan Anghel, subliniază că în urma alegerilor, formațiunile pe care le reprezintă sunt a doua forță politică din municipiul și județul Arad și totodată în coaliția care susține guvernul în funcție. USR PLUS controlează câteva portofolii deosebit de importante, precum cel al transporturilor, sănătății sau fondurilor europene, care pot să vină în ajutorul comunității locale.

Este evident că vom da tot sprijinul de care este nevoie pentru acele proiecte care vor contribui la creșterea calității vieții locuitorilor din municipiul și județul Arad. Trebuie însă să fie proiecte serioase, realizate cu consultarea specialiștilor și nu în ultimul rând a cetățenilor. Istoricul unor proiecte precum stadionul UTA ne impun să fim foarte atenți și selectivi”, menționează Anghel.

USR PLUS spun că vor insista cu precădere pentru implementarea proiectele pe care le-au propus alegătorilor și pentru care aceștia le-au acordat votul. Mai exact, este vorba despre:

  • un nou spital municipal,
  • modernizarea tuturor școlilor,
  • revitalizarea ștrandului Neptun,
  • aducerea Cetății Aradului în circuitul civil,
  • parcări pentru un trafic eficient și multe altele.

Am fost aleși tocmai pentru că locuitorii își doresc o nouă abordare. Oamenii au înțeles că nu se poate construi fără seriozitate și responsabilitate. În administrație avem nevoie de profesioniști, de oameni care să ofere soluții viabile și care să facă mai multă administrație și mai puțină politică”, concluzionează Răzvan Anghel.