Telefonul Cetățeanului pus la dispoziție NON-STOP de către Primăria Arad

La numărul de telefon 0257.984 orice persoană interesată de bunul mers al orașului poate apela și intra în contact cu Primăria Arad. Instituția a pus la dispoziție telefonul în regim NON-STOP pentru ca oricine să poată semnala probleme sau situații cu care se confruntă în municipiu. Apelurile false sau abuzive vor duce la sancționarea apelantului conform legii.

Primarul Călin Bibarț a declarat cu această ocazie că instituția pe care o conduce precum şi cei care lucrează în primărie trebuie să fie în permanență aplecați către nevoile cetățenilor. Drept urmare, aceștia aşteaptă toate apelurile, la orice oră din zi și noapte, şi se vor strădui să rezolve în timp util situațiile semnalate prin intermediul telefonului.

În cazul în care linia de telefon este ocupată administrația locală roagă cetățenii să revină cu apelul. Nu este precizat dacă solicitările făcute vor primi număr de înregistrare. La întrebarea unui arădean dacă se pot semnala și situațiile în care Primăria Arad încalcă oarece drepturi ale cetățeanului sau acelea vor fi considerate apeluri abuzive și sancționate corespunzător, instituția răspunde că se poate semnala orice problemă care ține de municipiul Arad.