Parlamentar nou în Arad din partea USR până la finalul actualei legislaturi

În urma depunerii mandatului de către Sergiu Vlad, care a depus jurământul pentru un loc în Consiliul Local Municipal, noul deputat USR-PLUS care va reprezenta județul Arad este Dan Sfărăilă. Acesta a fost validat în funcție prin Hotărârea nr.63 din 17 noiembrie 2020, începându-și deja activitatea, chiar dacă pentru scurt timp, deoarece pe 20 decembrie încetează mandatul actualei legislaturi.

În vârstă de 39 de ani, Dan Sfărăilă este căsătorit și tatăl a două fete. S-a născut în orașul Arad și provine dintr-o familie de ingineri, profesie pe care a continuat-o ca absolvent al Universității ”Aurel Vlaicu” din Arad, Facultatea de Inginerie, secția Automatizări, promoția 2005. Pe parcursul ultimilor 15 ani a lucrat în mai multe multinaționale din domenii diferite, ocupând funcții de execuție și conducere.

În 2016, alături de câțiva arădeni cu care a împărtășit aceleași valori și aceeași viziune asupra unei societăți sănătoase, Sfărăilă a fost printre cei care au pus bazele filialei USR Arad. Acesta a candidat pe lista noii formațiuni politice pntru alegerile parlamentare din acel an.

Aveam atunci și am în continuare convingerea că aleșii publici au o imensă datorie morală față de societate. Orice funcție publică ar trebui asumată în spiritul transparenței, a integrității și a răspunderii în fața cetățeanului, principii care lipsesc unei bune părți din vechea clasă politică.

Dan Sfărăilă, deputat (USR-PLUS)

De când a depus jurământul, lui Dan Sfărăilă îi revine responsabilitatea de a reprezenta Aradul în Parlamentul României, în calitate de deputat. Deși este vorba de o perioadă scurtă, acesta dorește însă, în spiritul transparenței mai sus menționate, să îi asigure pe arădeni de buna reprezentare și de susținerea intereselor lor.