Parcul de skateboard a reapărut în Arad, la fel de tăcut cum dispăruse și cu ACELEAȘI „stricăciuni”

Parcul de skateboard dispărut în plină zi la începutul verii a revenit! Din motive necunoscute, administrația locală nu a anunțat nici dispariți inițială și acum nici re-apariția secțiunii dedicate skateboard-ului din fostul Parc al Copiilor, actualul Park Zsolt Torok. De menționat că elementele vandalizate (adică mâzgălite) arată exact la fel!

La mijlocul lunii iunie, după ce au apărut articole în presă și în mediul online despre acest subiect, Primăria Arad a motivat dispariția parcului astfel: „Din nefericire, chiar în perioada Stării de Urgență, când accesul în parcuri și spațiile de joacă era interzis, skatepark-ul Zsolt Török a fost vandalizat. Elementele deteriorate au fost ridicate în vederea remedierii stricăciunilor.

După cum se poate observa din imaginile de mai sus, așa-zisele stricăciuni nu au fost remediate. Aceleași mâzgăleli sunt vizibile pe elementele din parc. Chiar și unul dintre panourile de informații dinspre dig a rămas la fel de spart ca înainte de a fi fost ridicate toate elementele.

Sperăm ca pe viitor aceste incidente să nu mai aibă loc, din respect pentru cetățenii din banii cărora s-au realizat aceste investiții și, nu în ultimul rând, din respect pentru cel care a fost alpinistul Zsolt Török, în amintrea căruia s-a amenajat acest spațiu”, spuneau reprezentanții Primăriei Arad. Acum, că administrația locală nu a făcut nimic atâtea luni, unde este respectul despre care vorbeau?