Ponta și Măduța propun arădenilor un timișorean ultras POLI drept parlamentar

Demersurile pentru alegerile parlamentare se derulează în continuare, iar conform declarației președintelui Iohannis acestea nu vor fi amânate nici dacă vor fi 7.000 de cazuri noi pe zi de persoane infectate cu coronavirus. Fiecare partid vine în fața cetățenilor cu ce consideră ei că au mai bun. În Arad, oferta PRO România este foarte ciudată, lista la Senat fiind deschisă de către un timișorean, care peste toate mai este și ultras POLI, echipa rivală a UTA!

Ieri am depus la Biroul Electoral Județean Arad lista de candidați pentru alegerile parlamentare a Partidului PRO România, listă pe care o deschid la Senatul României. Am un sentiment de recunoștință față de colegii din filiala Arad, față de colegii de la organizația de tineret pe care o conduc de 2 ani și față de toți membrii care m-au susținut neîntrerupt încă de la început.

Miroslav Stanici

Miroslav Stanici este doctorand în cadrul Universității de Vest din Timișoara și nu ascunde faptul că este fan înrăit al echipei de fotbal Poli Timișoara, rivala tradițională a UTA. Acest lucru nu ar fi problematic atât timp cât acesta nu ar dori să îi reprezinte pe arădeni! Tânărul timișorean își anunță candidatura cu încrederea că cetățenii așteaptă schimbarea de generații în politică, asta în timp ce colegul său candidat la Camera Deputaților, Flavius Măduța, a fost parlamentar PSD între anii 2012 și 2016.

Care să fi fost motivația pentru alegerea unui timișorean drept candidat la Senat în circumscripția județului Arad? În urma așa-zisei fuziuni cu ALDE, PRO România avea destui arădeni cu care să defileze în alegerile pentru Parlament. Să fie această alegere impusă de la vârful partidului și acceptată de conducerea județeană asigurată de Flavius Măduța? Să ajute în acest sens și o posibilă dorință de a nu avea nici un alt potențial pol de putere în filiala arădeană? Doar cetățenii vor putea să își răspundă la aceste întrebări, pe durata campaniei electorale cât și în cabina de vot.