PNL Arad si-a anunțat candidații pentru Parlament. Actualii parlamentari își mențin locurile

Într-o conferință de presă organizată la sediul partidului, reprezentanții PNL și-au anunțat canidații pentru viitoarele alegeri parlamentare. Anunțul a fost făcut de Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, în compania candidaților dar și Călin Bibarț, primarul ales al municipiului Arad.

Ținem cont de rezultatele alegerilor știind că există o societate dezamăgită de politică. Ne dorim ca, odată cu această nouă clasă politică pe care o propunem arădenilor, să schimbăm acest lucru”, a declarat Cionca în timpul conferinței de presă.

De remarcat însă că politicienii de pe locurile cu șanse de succes nu sunt deloc noi. Glad Varga este deputat PNL din 2016, Sergiu Bîlcea vicepreședinte al CJA tot din 2016, iar senatorul Ioan Cristina ar fi din decembrie parlamentar la al 3-lea mandat. Acesta din urmă a declarat că se simte „onorat că am fost desemnat de colegii mei liberali din Arad, să deschid din nou lista la Senat! Se cuvine să-i mulțumesc, ca de fiecare dată și lui Ludovic, pentru susținerea și prietenia pe care mi le-a arătat, încă de la primii pași în politică!

Camera Deputaților

 1. Glad Varga
 2. Sergiu Bîlcea
 3. Lazăr Faur
 4. Patricia Dinga
 5. Ionel Bulbuc
 6. Garofița Popa
 7. Ioan Ulici
 8. Bogdan Boca

Senat

 1. Ioan Cristina
 2. Mihai Pașca
 3. Irina Onescu
 4. Doru Sinaci
 5. Corina Crișan