Trotuar distrus, lucrări haotice și pietoni în pericol la Km0 din Arad

Imaginile care s-ar potrivi unui oraș refăcut după un dezastru sunt de fapt de la Km0 din Arad, în toamna anului 2020. Nu s-a întâmplat nimic special. Ceea ce ar fi trebuit să fie o lucrare banală se transformă într-un haos pe Bulevardul Revoluției.

Deși ar fi trebuit să ia măsuri de siguranță pentru pietoni cât și pentru firmele care încă mai își desfășoară activitatea în apropierea Km0 al municipiului Arad, nu se vede vreo urmă de așa ceva. Trotuarul este distrus, iar oamenii circulă pe unde apuc. Lucrările haotice ar fi trebuit să atragă atenția Primăriei Arad, însă administratorii orașului care se presupune că își desfășoară activitatea la câteva zeci de metri distanță se pare că nu au această grijă.

Consilierul municipal, Cosmin Buruc, cel care a dat publicității fotografiile, pune pe seama administrației locale conduse de PNL degingolada de pe Bulevard și critică lipsa de control din partea altor instituții ale Statului.

Fără a respecta minime reguli de siguranță, punând cu o inconștiență crasă viața oamenilor în pericol… fac asta pentru că li se permite, pentru că nimeni nu îi verifică…Acesta este rezultatul neputinței administrației Falcă Bibarț din ultimii 16 ani…

Cosmin Buruc (consilier municipal, PSD)