Marin Lupaș candidează din partea PRO România la Primăria Municipiului Arad

Deși la începutul anului Victor Ponta, președintele PRO România, anunțase că în lupta pentru scaunul de la Km0 partidul va arunca un nume nou în politica locală, atât de nou încât publicul larg nici nu îl cunoștea, se pare că s-a optat în cele din urmă pentru Marin Lupaș. Acesta este oricum cel mai notoriu membru al PRO la Arad, fiind activ în Consiliul Local Municipal din 2012 până în prezent, după o activitate intensă în fotbal, alături de UTA.

În anii de când am intrat în politică am rămas același om onest, îndreptat către adevăr și înspre a reolva problemele cotidiene ale celorlalți. Nu m-am dat la o parte atunci când m-am confruntat cu provocări imense. Nici în 2012 când m-am implicat în linia întâi, după 50 de ani de activitate în afara politicii, nici în 2016 când am mers pe drumul meu, independent dar nu singur. Acum sunt pus în fața unei noi provocări și nu fug de responsabilitatea imensă de a-i reprezenta pe arădeni din funcția de Primar al Municipiului”, explică Lupaș într-o postare publicată pe contul său de Facebook.

Ce îl recomandă pentru Primărie?

După toate încercările la care m-a supus viața, am învățat să fiu pozitiv și să muncesc zi de zi pentru a face mai bună comunitatea în care trăiesc. Mă recomandă pentru Primărie nu doar experiența de 8 ani din administrația publică locală, ci și felul în care tratez oamenii, de la egal la egal. Față de cei care au condus orașul în ultimii 16 ani, eu știu cum să ascult și să vorbesc cu arădenii.

Sub sigla PRO România

Poziția consilierului ales independent în 2016, „sub sigla PRO România, alături de Flavius Măduţa, a fost tot timpul PRO oameni și PRO Arad. Tot ce am făcut nu a fost pentru aplauze, nici măcar pentru a ajunge în funcții de conducere în partid. Am luptat direct în Consiliul Local, în dezbateri, la vot, și nu din spatele tastaturii sau a comunicatelor de presă, pentru a face mai bună viața arădenilor. M-am expus atacurilor și criticilor pentru că am avut tot timpul conștiința curată că fac bine cetățenilor din orașul nostru. Urmează două luni intense în Arad, în care veți fi inundați cu tot felul de mesaje. Eu vă voi arăta ce am făcut până acum. Iar dumneavoastră veți judeca la vot dacă merită să continui activitatea din administrația locală în slujba arădenilor.

Până la această oră și-au mai anunțat, în presă sau în mediul online, candidatura pentru Primăria Arad, în cadrul alegerilor locale ce vor avea loc la data de 27 septembrie, următorii:

  • Sergiu Bîlcea (PNL)
  • Mihai Fifor (PSD)
  • Sergiu Vlad (USR-PLUS)
  • Cristian Galea (PMP)
  • Silviu Dascăl (ANȚ)
  • Samuel Caba (independent)