Campania Naţională „Artiştii pentru Artişti” la Teatrul Odeon

Teatrul Odeon se alătură celei de-a 19-a ediţii a programului UNITER Campania Naţională „Artiştii pentru artişti”, programând sâmbătă, 18 martie, de la ora 19:00, spectacolul „Cui i-e frică de Virginia Woolf?”, de Edward Albee, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu.


Iniţiată în 2002, campania este un stimulator al solidarităţii de breaslă, un resort financiar pentru artiştii cu probleme de existenţă şi un semnal pentru public şi autorităţi în legătură cu situaţia acestora şi demnitatea lor. Evenimentul este reluat după 3 ani de pauză cauzată de pandemia de SARS-COV2 şi de realitatea războiului din Ucraina.

Cu ajutorul teatrelor de stat şi independente care au răspuns apelului şi au programat spectacole sub semnul solidarităţii teatrale, UNITER se implică activ în domeniul susţinerii financiare a artiştilor aflaţi în situaţii de viaţă delicate. Încasările din vânzarea de bilete sunt direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală (RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei) şi reprezintă suport financiar pentru beneficiarii programului.

Durata: 2 h 15 (cu pauză). Preţ bilete: Cat I 40 lei, Cat II 20 lei. Biletele pentru această reprezentaţie se pot achiziţiona exclusiv de la casa de bilete a Teatrului Odeon. Mai multe detalii despre programul tuturor spectacolelor şi modalitatea de achiziţionare a biletelor găsiţi pe site-ul www.uniter.ro şi pe site-urile teatrelor producătoare.

Modalităţile de participare a donatorilor financiari la Campania de strângere de fonduri „Artiştii pentru artişti” sunt:

  • Sponsorizări dedicate Campaniei
  • Donaţii în contul Campaniei
  • formularul de 2 % din venitul global
  • cumpărarea de bilete (donaţii medii sau mici) pentru vizionarea spectacolelor de caritate organizate în perioada 15 martie – 15 aprilie 2023

Fondul de Solidaritate Teatrală, deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei: cod IBAN RO40RZBR0000060007801286

Foto: Monica Silvestre