Senatorul Vlad (USR PLUS): Susținem economia prin investiții în infrastructură

Bugetul votat ieri în plenul reunit al Parlamentului se remarcă prin sumele substanțiale alocate investițiilor, cu un loc important ocupat de infrastructura rutieră și feroviară. Senatorul USR PLUS, Sergiu Cosmin Vlad, comunică de ce acest aspect este benefic pentru județul Arad.


Acest mecanism va ajuta pe de o parte antreprenorii și muncitorii implicați direct în construcția de drumuri și căi ferate, iar pe termen lung va facilita accesul investitorilor în diverse zone din România, precum și legătura dintre acestea”, declară parlamentarul.

Ministrul transporturilor, Cătălin Drulă, își propune dezvoltarea rețelei de drumuri de mare viteză prin îmbunătățirea eficienței în faza de proiectare și de elaborare a studiilor, pentru a evita apariția problemelor în etapa de implementare.

Cătălin Drulă, Sergiu Vlad

Avem aproape de noi un asemenea exemplu negativ, al sectorului de autostradă dintre Lugoj și Deva, care suferă întârzieri din cauza proastei gestionări a proiectului. Există și o veste bună pentru șoferi, sectorul de drum dintre Margina și Coșevița va intra în reparații în perioada următoare” a precizat senatorul Vlad.

Chiar dacă presupune un efort inițial crescut, cu o perioadă mai mare de timp scursă până la apariția primelor rezultate vizibile, această abordare este cea corectă, consideră reprezentanții USR PLUS, dacă cetățenii din România doresc o infrastructură de calitate și în cel mai scurt timp posibil.


Prezentul text reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al Senatorului Sergiu-Cosmin Vlad, membru al grupului USR PLUS din Parlamentul României.