Nicolae Medforth-Mills, nepotul defunctului Rege Mihai, și-a prezentat nou-născuta publicului larg

Nepotul regretatului Rege Mihai I al României a dat publicității o serie de fotografii cu fiica sa nou-născută, Maria-Alexandra. Pozele realizate de către David Niviere îl înfățișează pe Nicolae Medforth-Mills și soția sa Alina Maria alături de fetiță în diferite ipostaze.

Fotografiile ce înfățișează o familie iubitoare au fost distribuite îndelung pe internet și au ajuns inclusiv într-o revistă franceză. Publicația „Point de Vue” face o greșeală când îl titrează pe domnul Medforth-Mills cu apelativul de Roumanie, Nicolae primind titlul princiar în 2010, însă acesta i-a fost retras în vara anului 2015.

Atunci, în calitate de Șef al Casei și Familiei Regale ale României, Regele Mihai a luat decizia cu gândul la România timpurilor care vor veni după încheierea domniei și vieții fiicei sale, Margareta, Custodele Coroanei. Majestatea Sa afirma că Familia Regală și societatea românească din acele vremuri vor avea nevoie de o cârmuire sub semnul modestiei, bine cumpănită, cu principii morale, respect și mereu cu gândul la ceilalți.

Nu doar nepotul defunctului Rege Mihai a fost exclus de la succesiune și i s-a retras titlul princiar, acest lucru întâmplându-se deja în 1988 celei de-a patra fiice a lui Mihai I și Ana a României, Sofia (decizia fiind retrasă în 2007 după ce aceasta a divorțat de cetățeanul francez care își inventase un titlu nobiliar), iar în 2014 celei de-a treia fiice, Irina, care a avut probleme cu justiția în SUA, acolo unde locuiește.

Cu toate acestea, Nicolae Medforth-Mills continuă să se prezinte drept Nicolae al României. În urmă cu aproape o lună, pe 8 noiembrie, Familia Regală a României a publicat un mesaj, prin care anunța că Alteța Sa Regală Principesa Elena a aflat cu mare bucurie vestea nașterii celei de-a doua nepoate a sa, Maria-Alexandra, fiica fiului ei Nicolae și a soției acestuia, Alina. Întreaga Familie Regală i-a urat nou-născutei noroc în viață, înțelepciune și sănătate!