Prima înfrângere pentru UTA în deplasare din decembrie 2019. FCSB câștigă cu 3 – 0

UTA pierde în deplasare pentru prima dată în ultimul an. Echipa antrenată de Toni Petrea a reușit să câștige împotriva arădenilor, depărtându-se de locul 2 din clasamentul primei ligi din fotbalul românesc, cu 30 de puncte față de cele 25 ale Universității Craiova. Victoria este a 7-a la rând pentru FCSB care deși nu a fost net superioară celei din Arad, a reușit totuși să învingă.

Rezultat favorabil pentru FCSB deși situația nu a fost atât de roz pentru aceștia în teren pe toată durata partidei. Golul care le-a dat un avans a fost executat din penaly, în minutul 76, chiar de fostul jucător din Arad, Dennis Man. Iar ultimele două au fost marcate după minutul 90. Prima repriză a fost echilibrată, deși nici una dintre echipe nu a înscris sau s-a evidențiat.

Chiar dacă au fost în inferioritate numerică, încă din minutul 58 după eliminarea lui Roșu, jucătorii UTA-ei au atacat până spre finalul meciului, sperând într-un egal măcar. Florinel Coman (FCSB) a ținut să pună capăt acestor atacuri cu un gol înscris în minutul 90. Darius Olaru (cu al treila gol pentru acesta în sezonul actual) profită și el de demoralizarea arădenilor, iar la distanță de câteva minute înscrie, cu capul, în poarta celor de la UTA.