Fotografii din România căutate de actorul Joseph Gordon-Levitt pentru un proiect pe platforma sa creativă

Operele fotografilor amatori și profesioniști din România sunt căutate de un actor de la Hollywood. Joseph Gordon-Levitt a anunțat pe social media că este în căutarea unor contribuții din partea românilor și româncelor pentru un proiect de pe platforma creativă a acestuia.

Pe platforma hitRECord, oamenii nu postează doar propriile lor lucruri ci elaborează lucrurile împreună. Indiferent dacă sunteți începător sau expert, indiferent dacă vă interesează scrisul, filmul, muzica sau orice alt tip de artă, veți găsi comunitatea hitRECord un loc primitor și pozitiv pentru a fi sinele vostru creativ.

Bună, prieteni din România! Caut fotografii interesante ale României pentru un nou proiect pe site-ul meu hitRECord. Găsiți unele bune pe care le-ați făcut și adăugați-le la proiect AICI: https://hitrecord.app.link/romania Aștept cu nerăbdare să le văd!

Joseph Gordon-Levitt

Chiar dacă actorul a oferit instrucțiuni către unde trebuie încărcate fotografiile, peste 600 de comentarii de pe Facebook au aveau incluse și o fotografie din România în ele. Platforma de colaborare creativă are însă peste 1300 de contribuții la proiectul privind fotografii din țara noastră. Cine dorește să contribuie poate accesa și încărca fotografiile la următorul link – https://hitrecord.app.link/romania

Joseph Gordon-Levitt, năsuct în Los Angeles (SUA) în 1981, a debutat în lumea filmelor pentru rolul din serialul de comedie „A treia planetă de la soare” (1996), pentru care a primit două premii. Acesta a devenit cunoscut pentru roluri în filme pe marele ecran, cum ar fi 500 Days of Summer (2009), Inception (2010), Looper (2010), Black Night (2012), Snowden (2016), The Trial of the Chicago 7 (2020).