Candidat independent pentru CLM Arad a strâns semnăturile necesare

A trecut de numărul minim necesar de semnături pentru depunerea candidaturii, anunța ieri Robert-Flavius Sajgó. Acesta a intrat în competiția pentru un loc independent în Consiliul Local Municipal Arad foarte recent, fiind de fapt un candidat care nu a fost susținut de presa locală, nici de partide vechi sau noi. Rămâne ca BEC să îi valideze listele de susținere, care reprezintă în acest an 0,5% din totalul celor cu drept de vot din municipiu.

Am luat această decizie de a candida ca și independent, deoarece consider că am ajuns la maturitatea socială și intelectuală de îi acorda înapoi orașului Arad, ceea ce el mi-a oferit mie. Reprezint generația tânără și nu numai.

Robert-Flavius Sajgó
Foto: Sorin Gheorghiță

Din ziua în care a început perioada strângerii de semnături, acesta s-ar fi deplasat în medie pe zi, 850 de metri pentru fiecare semnătură strânsă. Dacă va fi validată candidatura de către Biroul Electoral Central ar fi singurul tânăr intrat în cursă din postura de independent, celăalt candidat pentru această poziție, Alexandru Sipoș, anunțând recent aderarea la Partidul Republican și prin urmare candidatura pe listele acestuia.