Colectarea deșeurilor electrice și electronice, între 1 şi 15 iunie

Între 1 și 15 iunie în Arad va avea loc programul de colectare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii de firme sau instituții. Cu un simplu apel la TelVerde 0800.444.800 (gratuit din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) între orele 9.00-17.00, sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro se poate scăpa în mod legal și ecologic de aparate electrice și electronice inutile.

Firmele și instituțiile care doresc să caseze echipamentele electrice și electronice în conformitate cu legislația în vigoare ce vizează managementul deșeurilor, pot da comandă atât prin TelVerde cât și online, pe colecteaza.ro Pentru acestea se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice.

Echipele operatorilor locali parteneri vor suna în cel mult 3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

Important! Membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19: păstrează distanța minimă obligatorie față de deponenți, sunt echipați cu măști de protecție și mănuși, au mașinile dotate cu geluri și șervețele dezinfectante pe care le folosesc înainte și după fiecare preluare a unei comenzi. Iar cetățenii care vor preda deșeurile sunt rugați să poarte mască în momentul predării deșeurilor și al completării taloanelor de participare la campanie.

Pentru a face acţiunea mai atractivă, Primăria Municipiului Arad și Asociația RoRec, alături de operatorul local partener organizează în luna iunie o acțiune specială, parte dintr-o amplă campanie organizată cu ocazia Zilei Mediului în peste 20 de județe din România. Premiile puse la bătaie sunt 9 blendere Tristar, 4 mașini de călcat Tristar și 2 mixere de bucătărie Philips. Tombola cu premii va avea loc în data de 16 iunie, la ora 10.00, la Centrul de colectare din strada Câmpurilor, FN, Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *